PEKING EXPRESS

PEKING EXPRESS Gezond en smakelijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4625 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Peking Express. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 22:22 1 uur en 45 min wachten op je eten!? Kan echt niet! Eten was ook onder de maat!
22 mei 2022 om 21:01 Eten was weer prima zoals altijd, bezorging duurde langer dan normaal. Misschien foutje in thuisbezorgd app? Zou 40 minuten duren en vervolgens was de bezorger 30 minuten onderweg.... Volgende keer bestel ik weer direct bij Peking Express zelf.
22 mei 2022 om 20:25 Alles prima geregeld en het eten was top!
22 mei 2022 om 20:20 Geweldig geregeld. Eten goed. Alles op tijd. Super.
20 mei 2022 om 20:45 Had besteld dat het om 18:00 gebracht zou worden maar was pas om 18:30 dat was jammer ,gelukkig hadden we geen plannen maar als je perse op 18:00 besteld om 16:30 zou dat toch moeten lukken
20 mei 2022 om 19:58 Heerlijk gegeten en super snel bezorgd
18 mei 2022 om 19:39 Snel bezorgd, eten was goed op temperatuur en supervers bereid, we hebben weer gesmuld!
16 mei 2022 om 22:05 Kwart voor 5 besteld … bezorgen rond 17.45 Dat werd pas 18.35 Moest nog bellen waar het bleef..,, slecht
14 mei 2022 om 20:06 Mihoen met groente was weer heerlijk. Alleen het pikante saus was wat te dik aan ene kant maar smaakte wel even goed.
13 mei 2022 om 19:45 Eten was opzich prima, jammer dat er een lange haar in de bami zat.
9 mei 2022 om 10:06 Bijna 50 minuten later als aangegeven. Wel excuses aan de deur vanwege drukte. De friet, wat je normaal in de snackbar haalt, was heel slap vooral.... Rest was prima.
8 mei 2022 om 20:19 Om 17.45 eten besteld en om 19.55 pas bezorgd. Dus zwaar klote met allemaal kleine kinderen die naarbed moeten. Waardeloos.